Poliţiştii din Capitală au făcut, miercuri, mai multe percheziţii în Bucureşti şi Constanţa, într-un dosar care vizează înşelătorii cu cazuri de COVID-19.

Polițiști de la secția 7 din București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București și în județul Constanța, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunilor de înșelăciune și respectiv tentativă la înșelăciune (sub forma a două acte materiale consumate și 43 de tentative), cu prejudiciul de peste 100.000 de lei, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Diverse persoane sunau victimele şi cereau bani în numele unor bolnavi de Covid sau pretindeau în convorbirea telefonică faptul că sunt rude bolnave. Sunt puse în aplicare mai multe mandate de aducere, inclusiv pe numele unor persoane aflate în executarea unor pedepse cu închisoarea, iar audierile au loc la sediul Secției 7 Poliție.

 

Sursa: Realitatea din Justitie

Articolul precedentȘeful Direcţiei de Pază şi Ordine din Braşov, trimis în judecată de DNA
Articolul următorPercheziţii la Direcţia de Sănătate Publică Arad şi la Spitalul Judeţean, într-un dosar care vizează testele COVID-19

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.