Două persoane au fost prinse în flagrant în timp ce comercializau cocaină şi metamfetamină către consumatori din Capitală, fiind efectuată o percheziţie la domiciliul acestora unde au fost descoperite droguri de mare risc şi bani.

”La data de 07.07.2024, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Călăraşi, împreună cu poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi, au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc”, a informat DIICOT.

Potrivit sursei citate, din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că, în perioada iunie – iulie 2024, un suspect a procurat, deţinut şi vândut în mod repetat diferite cantităţi de drog de mare risc (cocaină) către consumatori din municipiul Bucureşti.

La aceeaşi dată, acesta a fost prins în flagrant în timp ce, împreună cu un membru al familiei sale, comercializa cantitatea de 17 grame cocaină (drog de mare risc) şi aproximativ 15 grame metamfetamină (drog de mare risc).

De asemenea, pe parcursul percheziţiei efectuate la locuinţa acestora au fost identificate şi ridicate alte aproximativ 40 grame metamfetamină, cantitatea de 50 grame canabis, două grindere, suma de peste 18.000 lei, precum şi alte mijloace de probă.

Audierile s-au desfăşurat la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Călăraşi.

Activităţile de urmărire penală au fost realizate împreună cu poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Serviciul Tehnic şi de Criminalistică din cadrul DIICOT – Structura Centrală şi Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

AGERPRES

Sursa: Realitatea din Justitie

Articolul precedentȘeful Poliției orașului Brăila, prins beat la volan după ce a fost implicat într-un accident rutier
Articolul următorORGII CU POLITICIENI ȘI OAMENI DIN SERVICII. LEGĂTURA MAFIEI COLDISTE CU TRAFICANȚII DE DROGURI DIN ALBANIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.