Un poliţist din cadrul Postului Fărcaşele a fost reţinut, joi seara, de procurori pentru luare de mită şi trafic de influenţă, după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea 750 de euro.

Potrivit anchetatorilor, joi, agentul şef principal de poliţie a fost surprins, în flagrant, în timp ce primea suma de 750 euro de la un martor denunţător.

În schimbul banilor, poliţistul ar fi trebuit să „rezolve” un dosar penal înregistrat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, în care denunţătorul a fost cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de fals privind identitatea.

Totodată, agentul şef principal de poliţie M.G. a lăsat să se înţeleagă faptul că are influenţă  asupra procurorului de caz, spunându-i denunţătorului că l-a determinat pe acesta să dispună o soluţie favorabilă, de netrimitere în judecată faţă de persoana sa.

„În cauză s-a beneficiat de sprijinul ofiţerilor D.G.A. – Serviciul Judeţean Anticorupţie Olt, precum şi de sprijinul Serviciilor Operaţii, şi respectiv Tehnic din cadrul DGA -Structura Centrală”, se arată într-un comunicat remis de Parchetul Olt.

 

Sursa: Realitatea de Olt

Articolul precedentRemus Truică și Prințul Paul, condamnați în dosarul „Ferma Băneasa”
Articolul următorUcigașul elevei de 18 ani din Baia Mare a fost condamnat la închisoare pe viață! Criminalul a încercat să fugă din țară

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.