Răsturnare de situația în cazul omului de afaceri turc acuzat că a ucis și tranșat trupul unei femei. O solicitare de ultimă oră a avocaților familiei victimei poate schimba radical datele problemei, iar criminalul riscă să primească o pedeapsă mult mai dură. Atenție, descrieri cu un puternic impact emoțional.

Potrivit avocatului Adrian Cuculis, familia Mirelei solicită încadrarea omorului în categoria „violența în familie”.

„Având în vedere faptul că între cetățeanul turc care a ucis-o pe Mirela și aceasta exista o relație de concubinaj, a fost depusă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița o cerere de schimbare a încadrării faptei cu raportare la violența în familie, ceea ce în mod normal, dupa admitere, ar trebui să duca la creșterea posibilei pedepse în zona limitei speciale cu ¼, respectiv echivalentul omorului calificat, adică pedeapsă până la un maxim de 25 de ani.

 În momentul de față fapta este încadrată ca omor simplu ceea ce ar putea să fie pedepsit cu un maxim de 20 de ani” a explicat Cuculis.

Afaceristul turc care a tranșat o femeie și i-a aruncat rămășitele la marginea autostrăzii, dus la RECONSTITUIRE

Sursa: Newsinn

Articolul precedentAlina Gorghiu anunță repatrierea, în curând, a lui Ionel Arsene, fugit în Italia: „A invocat că are depresie”
Articolul următorIohannis a aprobat urmărirea penală a lui Petre Roman și Gelu Voican Voiculescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.