Au fost percheziții DNA la mafia imobiliarelor, joi. Procurorii anticorupție au descins la 26 de adrese din Capitală și din două județe. Vizată în anchetă este și o instituție publică. 

Ancheta vizează mai multe tranzacții imobiliare, coordonate din umbră, prin care locuințe sociale ajungeau la bogătași.

„Povestea este din 2001. Este vizată și fosta președintă a Tribunalului București, care ar fi achiziționat un imobil în baza unei adeverințe false. Dosarul își va urma cursul în camera preliminară, se va dispune începerea judecății, fondul și apelul. Întrebarea este de ce dosarul a explodat tocmai acum.

Este revoltător și foarte trist că un magistrat care ar trebui să fie un exemplu de moralitate să facă astfel de demersuri în fals, să încalce cu bună știință legea. Ce autoritate morală mai ai să îi judeci pe alții”, a spus avocatul Constantin Durgheu, la Realitatea PLUS.

Vizat de anchetă ar fi și Mihai Enăchescu, director la Administraţia Fondului Imobiliar din Primăria Bucureşti. El a fost anchetat pentru săvârşirea infracţiunii de acordare de credite cu încălcarea legii.

Percheziții DNA la mafia imobiliară. Nereguli grave descoperite de procurori

 

Sursa: Realitatea din Justitie

Articolul precedentDezvăluiri din dosarul lui Dragnea, miză URIAȘĂ: Liderul PSD i-a promis contracte cu statul lui Trump
Articolul următorFoștii șefi ai Academiei de Poliție, CONDAMNAȚI după amenințarea jurnalistului Emilia Șercan – Daune morale în valoare 80.000 de lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.