Judecătoarea drogată din Suceava, iubitul ei și traficantul care îi furniza droguri ar putea scăpa de pușcărie! Dosarul a fost trimis de procurorii chiar la foștii ei colegi de la Curtea de Apel Suceava. După mai multe multe cereri de abținere, magistrații au decis o măsură mai blândă pentru fosta lor colegă: arestul la domiciliu. 

Avocatul femeii spune că judecătorii de la Palatul de Justiție din Suceava au acceptat să vadă și latura umană a acestui caz, și anume faptul că fosta lor colegă are acasă trei copii minori. Astfel, judecătoarea Ana Maria Chirilă va rămâne în arest până pe 10 februarie. Dacă parchetul nu face contestație, de pe 11 februarie, toți cei trei inculpați vor merge în arest la domiciliu.

Ana Maria Chirilă este acuzată că a primit mită de la interlopul cunoscut drept Toici din Rădăuți, pe care chiar ea îl judeca pentru răpire și camătă. Potrivit Parchetului, judecătoarea ar fi primit de la interlop, în mod direct, dar și prin intermediul altor persoane, bijuterii, droguri, bani pentru vacanțe exotice sau chiar servicii de pază și protecție. Totul, în schimbul unor informații confidențiale din anchetele DIICOT în care erau implicați mai mulți traficanți. 

Sursa: Realitatea din Justitie

Articolul precedentMedicul Virgil Musta a fost achitat de Tribunalul Timiş în dosarul „teste COVID-19”
Articolul următorInterviul momentului la Culisele Statului Paralel. Nicolae Ciucă, față în față cu Anca Alexandrescu! Este România în pericol, cum spune șeful Armatei?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.