Judecătoarea de la Tribunalul Suceava care era mână în mână cu traficantii de droguri a fost arestată pentru 30 de zile. Femeia este cercetată pentru patru infracțiuni extrem de grave printre care și consumul de droguri, asta după ce procurorii au găsit stupefiante de mare risc în apartamentul său. Anchetatorii spun că judecătoarea primea mită ca să divulge informații din dosarele DIICOT unor lorzi ai drogurilor din regiunea Moldovei. Potrivit unor surse, ea era iubita unui traficant care este căutat de polițiști. 

Judecătoarea Ana Maria Chirilă de la Tribunalul Suceava, cea care avea pe rol dosarele traficanților de droguri, era, la rândul ei, consumatoare de droguri. Aceasta a fost arestată pentru 30 zile.

Judecătoarea este acum cercetată penal pentru divulgarea de informații, luare de mită, complicitate la trafic de influență și deținere de droguri pentru consum în formă continuată. Alături de magistrată a mai fost arestat și bărbatul care i-a dat mită judecătoarei pentru a obține informații din dosarele care îl vizau.

Procurorii care o investigau pentru luare de mită și protejarea infractorilor au găsit în casa acesteia mai multe droguri de mare risc, printre care și cocaină. Potrivit unor surse, judecătoarea este iubita unuia dintre traficanți, însă bărbatul nu a fost găsit de polițiști.

Iubitul judecatoareai ar fi chiar unul dintre traficanti iar aceasta ar fi avut o garda de corp platita de acesti traficanti.

Judecătoare este acuzată că a primit bani, excursii în străinătate, bijuterii și alimente pentru informații confidențiale despre anchetele DIICOT în care erau implicați diferiți traficanți.

„Nu este deloc laudabil ca avem si astfel de colegi printre noi. Faptele, cum sunt ele descrise, sunt intr-adevar grave”, a declarat Daniel Gradinaru, de la CSM.

„Este limpede semnalul dat ca nimeni nu este mai presus de lege. Exista uscaturi peste tot, in orice sustem”, a afirmat ministrul Justiției Alina Gorghiu.

Procurorii DIICOT au făcut 12 percheziții în județul Suceava, atât la locuința judecătoarei, biroul acesteia, cât și la mai mulți bănuiți că fac parte din rețeaua de traficanți. Mai mulți martori și suspecți au fost audiați. 

 
 
 

Sursa: Realitatea din Justitie

Articolul precedentVlad Pascu rămâne în arest preventiv. Decizia magistraților din Mangalia
Articolul următorICCJ, decizie definitivă și irevocabilă – Gabriel Oprea NU a plagiat: „Justiția mi-a făcut dreptate în toate dosarele politice inventate cu scopul de a mă elimina”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.