Instanța a decis în primă instanță ca Ioan Niculae să fie lăsat liber la doar trei luni de când a ajuns în spatele gratiilor. Nu este prima solicitare pe care omul de afaceri a făcut-o în acest sens, însă acum are și aviz favorabil de la Penitenciar și de la judectori, în primă instanță. El a fost arestat în luna februarie, când a primit o condamnare de cinci ani de închisoare cu executare pentru corupție în dosarul ”Interagro”.

Judecătorii au decis, miercuri, că Ioan Niculae poate fi eliberat condiționat. Soluția de astăzi nu este definitivă, putând fi atacată la Tribunal.

În cazul său, fracția de pedeapsă impusă în cazul deținuților care au vârstă de peste 60 de ani a fost executată încă din luna februarie, atunci când a fost condamnat.

Omul de afaceri a fost condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul Interagro. Instanța i-a interzis lui Niculae și dreptul de a fi acționar, asociat sau administrator al unei societăţi comerciale, pe o durată de 3 ani după executarea pedepsei principale.

Sursa: Realitatea din Justitie

Articolul precedentIohannis a promulgat legea prin care sunt aduse modificări SUBSTANȚIALE Codului de procedură penală
Articolul următorMarian Vanghelie, CONDAMNAT la 11 ani și opt luni de închisoare cu executare – Fostul primar este acuzat că a luat mită 30 de milioane de euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.