Întorsătură de situație în cazul Raisei, fetița de doi ani și jumătate din Dolj care a fost găsită moartă pe câmp, la doar câteva sute de metri de locuinţă. În urma necropsiei, s-a dispus schimbarea încadrării juridice în omor. Surse citate de Realitatea PLUS susțin că fetița ar fi fost strangulată. Micuța a fost dată dispărută luni, la prânz, și a fost găsită decedată marți dimineaţă, prezentând urme de violență pe corp. Presa locală scrie că echipele de căutare ar fi trecut prin zona în care a fost găsit trupul neînsuflețit al fetiței, însă nu au găsit-o din prima din cuza vegetaţiei înalte şi dease.

Fetița de 2 ani din județul Dolj a dispărut luni de acasă. Ulterior, trupul micuței a fost găsit la doar câteva sute de metri de casă. Acesta prezenta urme de vânătăi, semn că ar fi avut parte de un sfârşit violent.

Părinții micuței cred că aceasta și-ar fi găsit sfârșitul în urme unei acțiuni de răzbunare. Din câte se pare, aceștia ar fi avut ceva datorii la cămătari. Oamenii spun că ar fi existat chiar și niște amenințări, însă chiar și așa nu pot spune cu certitudine cine se face vinovat de oribila faptă. 

Raisa Maria Nicoleta Stan, fetița de 2 ani și 5 luni, dispărută de acasă, din comuna Breasta, județul Dolj, a fost găsită moartă, marți dimineață, la câteva sute de metri de casă, într-o zonă cu vegetație uscată. Primele informații relatau că fetița ar fi fost ucisă, trupul ei fiind plin de sânge.

Fetița a fost dată dispărută de un vecin, luni, la ora 12.30. Acesta le-a spus polițiștilor că fetița a plecat voluntar de la locuința părinților ei, vecinii bărbatului, și nu a mai revenit.

Poliţiştii au continuat şi pe timpul nopţii căutările fetiţei de doi ani şi jumătate dispărute din localitatea Bresla, folosind dispozitive de termoviziune şi un elicopter al MAI.

Sursa: Realitatea din Justitie

Articolul precedentPercheziții în București și în mai multe județe din țară, într-un dosar de combatere a criminalității
Articolul următorAnca Alexandrescu anunță Armaghedonul pentru Florian Coldea. Va urma un val de denunțuri împotriva caracatiței „generalului negru”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.