Patronii de la Crevedia ies din arest preventiv.

Patronii stației GPL de la Creveia au primit arest la domiciliu. Vor ieși din arestul Secției 4, acolo unde se aflau.

Ionuț Doldurea şi Cosmin Stîngă au fost plasați de către magistrații de la Tribunalul București sub măsura arestului la domiciliu. Se aflau în arest preventiv, în spatele gratiilor, fiind acuzați de mai multe infracțiuni, cum ar fi neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, dar și de distrugere.

În data de 6 septembrie, Doldurea şi Stângă au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, în urma unei decizii a Judecătoriei Sectorului 5, însă ei au contestat această măsură, solicitând să fie cercetaţi în libertate, sub control judiciar sau în arest la domiciliu.

Patronii pasează vina către șoferii angajați și către firma care se ocupa cu protecția muncii

La audierile în cazul incendiului devastator de la Crevedia, administratorii au negat ferm orice implicare în tragedie, susținând că vina aparține în întregime șoferilor și firmei de protecție a muncii.

 Administratorul societăţii a făcut acuzaţii grave şi a dat vina pentru morţii din Crevedia, pe şoferii de cisterne şi pe autorităţi.

Sursa: Newsinn

Articolul precedentSenatul a votat ridicarea imunității parlamentare a lui Florin Cîțu, în dosarul tunului cu vaccinuri anti-COVID
Articolul următorCherecheş a fost încarcerat în penitenciarul din Augsburg – Când ar putea fi EXTRĂDAT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.