Activitatea instituției va fi restrânsă până pe 9 octombrie, iar cea cu publicul, suspendată, a anunțat purtătorul de cuvânt, Cătălin Panţuru.

Cei doi judecători confirmaţi pozitiv fuseseră desemnaţi în funcţiile de preşedinte şi locţiitor la Biroul Electoral Municipal Brăila pentru alegerile din 27 septembrie, fiind ulterior înlocuiți.

”(…) La nivelul personalului Judecătoriei Brăila a fost stabilit un nou plan de măsuri, valabil în perioada 29 septembrie – 09 octombrie 2020. Se restrânge activitatea de judecată în sensul că vor fi amânate toate cauzele, cu excepţia urgenţelor şi a cauzelor care, potrivit legii, se soluţionează fără citarea părţilor”, a precizat Panțuru. 

În perioada menționată va fi suspendată și activitatea cu publicul la Departamentul Arhivă, Registratură şi Biroul de Informare şi Relaţii Publice, înscrisurile urmând să se depună exclusiv online.

”Avocaţii vor avea acces la dosarul electronic, acolo unde este posibil, şi vor transmite documentele prin fax, e-mail sau poştă”, a mai precizat sursa citată.

Sursa: Realitatea de Braila

Articolul precedentEXIT POLL alegeri locale 2020. Datele oficiale, făcute publice. AVANGARDE, răsturnare de situație: cum se schimbă IERARHIA la vot. Tu decizi!
Articolul următorProxenet, dat în urmărire naţională, prins de poliţiştii clujeni

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.