Aproape 20.000 de măști, combinezoane, mănuși și botoși vor ajunge în instanțe, potrivit Ministerului Justiției.

Echipamentele reprezintă o primă tranșă din cele solicitate de instanțe. Ministrul Justiției a discutat, miercuri, cu șefii curților de apel, CSM și cu procurorul general pe această temă.

„Ministrul Justiției a informat interlocutorii despre expedierea unei prime tranșe  din materialele necesare protecției magistraților, grefierilor și avocaților care intră în sălile de ședințe: măști, mănuși, combinezoane, botoși. În total, au fost expediate 3.000 de combinezoane, 3.000 de măști de protecție, 6.600 de perechi de mănuși și 6.600 de botoși”, potrivit MJ.

Astăzi, CSM a decis și că în zonele de carantină, precum Suceava, se vor judeca doar procesele care nu pot fi, sub nicio formă, amânate. Lista dosarelor va fi decisă de curțile de apel care au localități închise.

Articolul precedentO femeie cere, în instanță, suspendarea unor articole din Ordonanța 3, pe motiv că ar discrimina persoanele de peste 65 de ani – SURSE
Articolul următorDin izolare la înmormântare | Dosar penal pentru mai multe persoane care ar fi plecat de acasă pentru a participa la ceremonia funerară

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.