Procurorii DNA l-au trimis în judecată pe Mircea Beuran, în dosarul în care este acuzat că ar fi luat mită de la un medic pentru a-l ajuta să obțină un post de asistent universitar. Beuran este, în prezent, sub control judiciar.

”În data de 18 decembrie 2018, inculpatul Beuran Mircea, în calitățile menționate mai sus, ar fi primit de la o persoană, medic într-o unitate spitalicească din București (martor în cauză), bani și bunuri în valoare de peste 10.000 de euro, în legătură cu îndeplinirea unor acte ce intrau în îndatoririle sale de serviciu”, acuză procurorii.

Mai exact, Beuran ar fi luat mita pentru a ajuta medicul să obțină un post de asistent universitar.

Concret, inculpatul ar fi primit banii respectivi în legătură cu îndeplinirea unor acte ce intrau în îndatoririle sale de serviciu, relative la ocuparea de către martor a unui post de asistent universitar pe perioadă determinată (în specialitatea chirurgie generală în cadrul U.M.F. „Carol Davila” București), îndatoriri ce puteau fi realizate de către inculpat prin oricare din actele care intrau în competența sa, în oricare din calitățile sale menționate anterior”, potrivit sursei citate.

Postul respectiv nu a mai fost, însă, scos la concurs. Beuran a negat acuzațiile. Dosarul a fost trimis pe masa judecătorilor de la Tribunalul București.

Articolul precedentANI îl acuză pe Mircea Drăghici că nu poate justifica o parte din avere | DNA, sesizată în cazul deputatului PSD
Articolul următorBREAKING Sorina Pintea, trimisă în judecată în dosarul de luare de mită

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.