Carmen Bejan, căsătorită Șatran, fosta studentă la Facultatea de Medicină din Timișoara care a fost condamnată pentru crimă la 19 ani și opt luni de închisoare, a fost eliberată condiționat după o decizie a magistraților Judecătoriei Gherla.

„Admite propunerea formulată de Comisia de liberare condiţionată şi în consecinţă: Dispune liberarea condiţionată a persoanei private de libertate SATRAN CARMEN, condamnat la pedeapsa de 19 ani şi 8 luni închisoare prin sentinţa penală nr. 144/2014 a Tribunalului Arad, pe data rămânerii definitive a sentinţei. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului, din care, suma de 340 lei reprezentând onorar pentru avocatul din oficiu, avocat Bozeşan Maria se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei, Cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare”, a fost hotărârea definitivă a judecătorilor.

Curtea de Apel Timişoara i-a condamnat  cu pedeapsa maximă prevăzută de Codul Penal, pe cei doi studenţi criminali de la Medicină. Iniţial, Carmen Bejan şi Sergiu Florea primiseră câte 16 ani de închisoare. 

Sergiu Florea şi Carmen Bejan au primit câte 20 de ani închisoare pentru că l-au ucis şi tranşat pe Trifu Shrottu într-o cameră din căminul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara. Sergiu Florea a recunoscut, joi, în faţa completului de judecată al Curţii de Apel Timişoara că este vinovat de participarea la toate infracţiunile. Prietena lui, Carmen Bejan, a refuzat să dea declaraţii în faţa instanţei. Cei doi sunt acuzaţi de faptul că l-au ucis şi apoi tranşat de Trifu, fiind condamnaţi iniţial de Tribunalul Timiş la câte 16 ani de închisoare. În urma sentinţei s-a depus apel.

Cadavrul tranşat al lui Trifu Schrottu, de 65 de ani, a fost găsit, în august 2009, în portbagajul unei maşini parcate în faţa unui cămin al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara. În aceeaşi zi, Sergiu Florea a fost găsit cu venele tăiate în apartamentul în care locuia. O zi mai târziu, Carmen Bejan s-a predat poliţiştilor.

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentClubul de Presă reclamă un grav atentat
Articolul următorRealitatea PLUS, mesaj pentru CNA: „Nu fiți parte a apărării unor fapte grave, flagrante, de corupție! Apărați interesul public! Presa, câinele de pază al democrației”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.