Tânărul bucureștean care i-a transmis amenințări cu moartea actriței Maia Morgenstern va fi cercetat sub control judiciar timp de 60 de zile, potrivit surselor citate de Realitatea Plus. Acuzațiile ce i se aduc sunt de amenințare a unei persoane prin sistem informatic, precum și amenințare pe criterii de etnie și religie.

Bărbatul de 25 ani, cu afecțiuni psihice, a fost reținut luni de procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 1 în cazul amenințărilor cu moartea transmise actriței Maia Morgenstern.

Sâmbăta trecută, suspectul a trimis de pe adresa de email un mesaj cu caracter antisemit care cuprindea amenințări cu moartea și cu alte vătămări la adresa pesoanei vătămate și la adresa angajaților Teatrului Evreiesc de Stat”, au anunțat procurorii.

Actrița Maia Morgenstern a depus plângere la poliție,, după ce a fost făcut public, pe contul ei de Facebook, mesajul antisemit, transmis cu ocazia Zilei Teatrului și de sărbătoarea evreiască Pesah.

Mesajul amenințător a fost transmis pe toate adresele oficiale ale Teatrului Evreiesc de Stat, fiind semnat: „Din partea AUR”, dar aflilierea la partidul condus de George Simion a fost dezmințită, iar adresa de IP nu a confirmat-o.

Sursa: Realitatea din Justitie

Articolul precedentFosta conducere ROMPREST, comportament de tip MAFIOT. INTERLOPII au intrat cu mașina în grupul jurnaliștilor
Articolul următorVechea conducere ROMPREST continuă acțiunile de tip MAFIOT. Cum vrea să încalce hotărâri judecătorești manipulând și amenințând, în detrimentul companiei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.