Ancheta DNA la ROMPREST în Sectorul 1 se va extinde, iar procurorii anticorupție au început cercetări și în alte sectoare ale Capitalei legate de firmele de salubritate, potrivit anunțului făcut, în exclusivitate, la Culisele statului paralel, cu Anca Alexandrescu.

„Legat de emisiunile despre salubritate, astăzi, cei de la Supercom de la Sectorul 2 au primit hârtie de la DNA să se prezinte cu contractele, cu documentele, cu tot la pachet, pentru că a început ancheta și acolo. Deci nu ai mințit că sunt și alte sectoare vizate”, a anunțat jurnalistul Dan Ionescu, în exclusivitate, la Culisele statului paralel.

„Eu vorbeam de un alt sector, nu despre 2, deci ăsta este în plus. Dar vom reveni săptămâna viitoare”, a adăugat Anca Alexandrescu.

„La Sectorul 1 o sa se extinda ancheta, pentru că mai este vorba și de o doamnă Fotache Cătălina, care fusese propusa sa ii ia locul lui Fodoroiu Cosmin la Investiții, dar într-un final și-au dat seama că nu are studii. Și care se pare că este una dintre verigile sacoselor care se plimbau pe acolo cu diferite chestii în ele”, a mai anunțat Dan Ionescu.

Dezvăluiri explozive din ancheta DNA la ROMPREST, la Culisele statului paralel – Date bombă despre contracte dubioase

„Am mai intrat în posesia unor documente de la Sectorul 1 și din 2018 și din 2019, nu le devoalez deocamdată. Săptămâna viitoare o să le devoalez”, a mai dezvăluit Anca Alexandrescu, în premieră, vineri seară, la Culisele statului paralel.

Directorii ROMPREST, urmăriți penal – Grup infracțional condus de Dracea, prejudiciu de aproape 950 de milioane de lei – Decizia DNA

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentAvocată, concluzie dramatică în cazul Rudel Obreja: E regretabil că i s-au luat deja 3 luni din viață pentru că nu s-a dorit să fie dus la un spital
Articolul următorCe s-a schimbat după ce România a fost notificată de CEDO: Problemele din închisori, aceleași după 5 ani – Abuzuri incalificabile

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.