Este bomba momentului: avem documentul bomba trimis de Parchet în instanță în cazul beizadelei drogate care a omorât doi tineri în Vama Veche. Sunt mai multe controverse legate de cine era în mașină alături de Vlad Pascu. Procurorii nu au scris absolut nimic despre pasageri, deși au refăcut secundă cu secundă tragedia.

În dosarul procurorilor nu se face referire la prietenii lui Vlad Pascu din ziua tragediei. Doi tineri se aflau în mașină atunci când șoferul drogat a intrat într-un grup de persoane. 

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia continuă cercetările în dosarul privind tragedia rutieră din localitatea 2 Mai. În urma acestui eveniment, doi tineri (Sebastian, 21 de ani, și Roberta, 20 de ani) au murit. Alte trei persoane au fost rănite.

În urma acestui accident, Matei Vlad Pascu, din București, a fost arestat preventiv de Judecătoria Mangalia. Tânărul de 19 ani este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Beizadeaua drogată care a provocat tragedia cu 2 morți de pe Litoral, abandonată în arest de părinți. Unde se ascund aceștia?

Vlad Pascu, șoferul drogat care a provocat tragedia de la 2 mai, a fost abandonat de familie! În cele două săptămâni de la accident, părinții beizadelei drogate nu l-au vizitat niciodată în arest, ba chiar s-au făcut nevăzuți. Tatăl său, Mihai Pascu, a părăsit teritoriul țării, în timp ce mama acestuia s-a mutat din casa în care locuiau. 

De la tragedie, părinții tânărului de 19 ani nu au dorit să dea ochii cu presa și nici cu familiile tinerilor uciși. S-au limitat la a da un comunicat de presă superficial, iar după aceea, ambii și-au schimbat numerele de telefon și s-au făcut nevăzuți.

Tatăl beizadelei, Mihai Pascu, a părăsit teritoriul țării chiar prim vama de la 2 Mai, cu destinația Olanda, în timp ce mama lui Vlad, Miruna Pascu, s-a mutat într-unul dintre apartamentele achiziționate recent și nu mai merge nici la firmă, își conduce afacerea de acasă.

Nici cu fiul lor nu au păstrat legătura. Vlad Pascu, care se află în arest, nu a fost niciodată vizitat de părinții săi. 

Sursa: Realitatea din Justitie

Articolul precedentCaz șocant la Brașov: polițist prins cu o cantitate impresionantă de droguri în portbagajul propriului autoturism!
Articolul următorEXPLOZII Crevedia – Procurorii au pus sechestru pe averea lui Ionuț Doldurea și pe cea a asociatului său

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.