Angajatul care a relatat despre situația pacienților legați de pat la ATI Sibiu ar urma să fie audiat azi de procurori, potrivit surselor Realitatea Plus, după ce procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu au deschis un dosar penal in rem pentru omor.

Potrivit sursei citate, anchetatorii vor să stabilească dacă există o legătură de cauzalitate între decesele pacienților COVID-19 și relele tratamente care le-ar fi fost aplicate.

Fostul angajat al secției ATI de la Spitalul Județean Sibiu a făcut luni dezvăluiri șocante din secția ATI Sibiu pentru turnulsfatului.ro. Acesta a relatat că cel puțin până luna trecută, pacienții COVID-19 din ATI ar fi fost sedați puternic indiferent de starea în care se aflau, chiar și cu câte trei medicamente odată.

În plus, aceeai persoană relatează că bolnavii critici ar fi fost legați de mâini și de picioare, iar mulți pacienți ar fi murit sufocați din această cauză.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentAvocata lui Cristian Rizea: „Clientul meu a spus că va face dezvăluiri senzaționale după ce va ieși din arest”
Articolul următorMotivarea judecătorului care a respins redeschiderea Dosarului 10 August: Instanța nu a primit analiza argumentelor părților vătămate de la procuror

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.