Într-o săptămână decisivă pentru fostele structuri de putere din România, Florian Coldea, Dumitru Dumbravă și Doru Trăila contestă măsurile preventive impuse de instanță. Generalul Dumitru Dumbravă, considerat omul cheie în dosarul lui Coldea, a fost prezent astăzi la controlul judiciar. În exclusivitate pentru Realitatea PLUS, Dumbravă a vorbit despre afacerile în domeniul consultanței.

Întrebat de jurnalustul Realitatea PLUS ce strategie a pregătit pentru săptămâna aceasta, Dumbravă a spus: „Avocatul a pregătit strategia”. „Da, vreau să plec din țară. În Coreea de Nord. Poate Kim Jong-un are nevoie de consiliere”, a spus sarcastic, Dumbravă.

Referitor la schimbările din dosar și presiunile acestea asupra actului de justiție, acesta a spus: „De unde să știu eu din partea cui se fac? Trebuie să-mi desfășor activitatea de consultantă pentru că sunt contracte, sunt contracte comerciale în derulare”. 

Întrebat cât timp a colaborat cu generalul Cocoru, Dumbravă a spus: „De 20 de ani, cred. Nu e firesc să lucrezi cu oameni pe care-i știi, în care ai încredere, a căror capacități l-ai văzut în timp, sunt validați, e absolut firesc. Ele au fost întreprinderi independente. Și sunt întreprinderi independente, fiecare în dreptul lui. Dar, conjuntural, sigur că au mai fost proiecte pe care le-am abordat în comun”.
 

La întrebarea: sunteți optimist că, săptămâna aceasta, să scăpați de controlul judiciar, Dumitru Dumbravă a răspuns: „Totdeauna sunt optimist. Totdeauna”.

Articolul precedentȘASE PERSOANE IMPLICATE ÎN CONFLICTUL DIN PANTELIMON AU FOST REȚINUTE
Articolul următorTU DECIZI! DIANA ȘOȘOACĂ, DIALOG EXPLOZIV CU ANA MARIA PĂCURARU. MESAJ PENTRU CONTRACANDIDAȚI: ”TRĂDĂTORILOR!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.