Primarul comunei Crișan, județul Tulcea, a fost prins în flagrant în timp ce primea mită suma de 10.000 lei, de la un bărbat, denunțător în dosar. Edilul a fost arestat preventiv.

Primarul ar fi luat mita de la administratorul unei firme care a primit un contract din partea administrației locale.

Denunțătorul, administrator al unei societăți comerciale, a primit spre executare un contract de lucrări de la o primărie din județul Tulcea, în schimbul căruia ar trebuit să îi remită primarului comunei suma de 20.000 lei, împărțită în două tranșe egale. Prima tranșă, în valoare de 10.000 lei a fost remisă în luna decembrie 2019 iar, ulterior, în luna martie 2020, acesta a formulat denunț la D.G.A. – Serviciul Județean Tulcea, denunț înaintat de îndată Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, fiind întocmit dosar de cercetare penală”, potrivit DGA.

După ce a fost prins în flagrant și audiat, primarul a fost reținut. El a fost prezentat Tribunalului Tulcea cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, măsură aprobată de către instanță.

Sursă imagini: DGA

Articolul precedentUn asistent de la Spitalul Floreasca, REȚINUT pentru că ar fi furat măști și recipiente de dezinfectant din unitatea medicală – SURSE
Articolul următorCoronavirus | Ce au decis judecătorii în procesul deschis de femeia care cerea suspendarea restricțiilor de circulație pentru vârstnici

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.