Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud au deschis un dosar penal în urma unei ședințe care a avut loc în Primăria Aiud, potrivit unor surse. În cadrul acesteia nu s-ar fi respectat distanța de cel puțin un metru între persoane.

În cursul zilei de 25.03.2020, în urma formulării unei plângeri penale, a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor (…). Conform celor sesizate prin plângere, s-au încălcat recomandările epidemiologilor și ale Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență de a păstra distanța de 1 metru față de o altă persoană”, susțin procurorii.

Sursele realitateadinjustitie.net au confirmat că este vorba despre o ședință care a avut loc în Primăria Aiud pe data de 19 martie.

Ancheta este în faza cercetărilor in rem (pentru fapte), ceea ce înseamnă că numeni nu a fost pus sub acuzare până acum. Se verifică dacă a fost comisă infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor.

Articolul precedentProiect: Pedepse mai mari pentru faptele de corupție comise în timpul stării de urgență
Articolul următorEmisiunea „Legile puterii” revine la Realitatea PLUS. Mădălina Dobrovolschi, față în față cu cei mai puternici oameni în stat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.