Lovitură grea pentru interlopii din București. Polițistii antidrog au stabilit un nou record și au capturat cea mai mare sumă de bani cash de până acum, de la liderul traficanților care distribuia droguri exclusiv în “lumea bună”. Mai exact, stupefiantele erau distribuite la petrecerile de lux din nordul capitalei, relatează Realitatea PLUS

Vorbim despre cea mai mare capturată de bani cash proveniți din droguri în valoare de 1.700.000 de lei, dar și 4.000 de euro cash au descoperit anchetatorii chiar în locuința traficantului din zona de nord a Capitalei. Aceasta era, de altfel, și zona în care acționa bărbatul. El mergea doar la petrecerile de lux din zona norduluji, acolo unde se găsesc cele mai exclusiviste cluburi din București, și distribuia drogurile.

Ce este și mai uluitor este că suma uriașă de bani găsită de polițiști provenea din vânzarea de droguri din ultima săptămână.  

În același timp, în locuința sa au mai fostd escoperite și 17 kg de cannabis, jumătate de kilogram de cocaină pură, dar și 4.000 de comprimate de ecstasy. Valoarea acestora pe piața neagă este de 4.000.000 de euro. Vorbim, așadar de o factură record. 

Imediat după percheziții și după ce a fost și audiat, bărbatul a fost arestat pentru trafic de droguri de mare risc. 

Sursa: Realitatea din Justitie

Articolul precedentSUTE de percheziții DIICOT, la această oră, în aproape toată țara!
Articolul următorPedofili reținuți, în Capitală

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.