Vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Cristinel Crețu, și-a dat demisia această funcție și din funcția de consilier, anunță Suceava News.

Cererea de demisie a fost transmisă Consiliului Județean prin avocat. Consiliul Județean urmează să ia act de această demisie în ședința din data de 29 aprilie, când va fi supus aprobării un proiect de hotărâre privind „constatarea încetării de drept, înainte de expirarea duratei normale a mandatului de consilier județean și a celui de vicepreședinte al CJ Suceava al domnului Cristinel Crețu”.

În același timp se va declara vacant locul de consilier județean din partea PNL Suceava în Consiliul Județean. În cererea de demisie înaintată de Cristinel Crețu nu sunt prezentate motivele pentru care a luat această decizie.

Cristinel Crețu se află în arest, la Cluj, din 5 aprilie, în urma unui flagrant.

Procurorii DNA spun că Silviu-Cristinel Crețu ar fi acceptat și primit în decembrie 2020 o primă tranșă de 40.000 euro de la administratorul unei societăți comerciale.

Potrivit DNA, în perioada 16 – 29 martie 2022, Cristinel Crețu i-ar fi cerut omului de afaceri încă 40.000 de euro.

Pe 4 aprilie, procurorii DNA Cluj i-au făcut flagrant în timp ce primea cei 40.000 de euro mită, chiar în sediul Consiliului Județean Suceava.

Sursa: Realitatea de Suceava

Articolul precedentPoliţiştii şi comisarii de mediu din Ialomiţa, anchetă, după apariția imaginilor cu animale descompuse pe câmp
Articolul următorDubla crimă de la Iași. Anchetatorii, puși în dificultate – mai multe probe lipsesc. Sacii duși la morgă, nesigilați

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.