Cetăţeanul ucrainean suspectat că a ucis un bărbat, conaţional, la bordul unei nave aflate în Portul Brăila, a fost prins, luni seară, de poliţişti, la Iaşi. El urmează a fi preluat de poliţiştii din Brăila.

”În această seară, cetăţeanul ucrainean, în vârstă de 32 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de omor şi trecerea ilegală a frontierei, a fost depistat de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi, ca urmare a informaţiilor operative oferite în timp real de către poliţistii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Brăila, în municipiul Iaşi”, a transmis IPJ Brăila.

Bărbatul urmează a fi preluat de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Brăila, în baza unui mandat de aducere, şi prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila. Activitatea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale. Bărbatul, Puyko Yaroslav, era căutat de vineri.

”În jurul orei 04.00, s-a sesizat prin apel 112 faptul că, la bordul unei nave sub pavilion internaţional acostată în Portul Brăila, ar fi avut loc un conflict între doi cetăţeni ucraineni. Din primele date, se pare că în urma conflictului, unul dintre aceştia ar fi fost lovit în zona capului, rezultând decesul său, iar bărbatul bănuit de comiterea faptei ar fi părăsit imediat nava”, a transmis, vineri, Poliţia Judeţeană Brăila.

Conform sursei citate, bărbatul a fost identificat de poliţişti, iar fiind căutat de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Biroului de Investigaţii Criminale, Biroul Proximitate, Biroului de Ordine Publică, Biroul Rutier, S.A.S. şi poliţiile orăşenesti, împreună cu poliţişti din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi, I.J.J., Poliţia Locală. De asemenea, au fost instituite filtre şi în judeţele limitrofe. În activităţile de cautare este angrenat şi un câine de urmă.

Sursa: Realitatea de Iasi

Articolul precedentMedic de familie din Dolj, trimis în judecată pentru vaccinare „la chiuvetă”. Peste 900 de cazuri identificate de procurori
Articolul următorNicușor Dan, RECLAMAT la Parchet de ANI – Primarul Capitalei este acuzat de incompatibilitate și conflict de interese

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.