Ies la iveală informații uluitoare despre criminalul în serie eliberat, în mai, de Tribunalul Mehedinți. Judecătorii care l-au eliberat au fost de părere că Marius Csampar, condamnat pentru șase crime, este disciplinat și a dat dovezi de îndreptare.

”Având în vedere că persoana privată de libertate nu a mai fost sancționată disciplinar din data de 21.10.2014, toate cele 16 sancțiuni disciplinare fiindu-i ridicate de către comisiile de recompensare din penitenciarele în care a executat pedeapsa rezultantă a detențiunii pe viață, 12 dintre sancțiunile disciplinare fiind aplicate pentru abateri disciplinare ușoare și ținând seama ch în mod constant acesta a fost recompensat de către penitenciare pentru bună conduită (2 recompense în 2003, 2 recompense în 2004, 2 recompense în 2005, 1 recompensă în 2006, 2 recompense în 2008, 1 recompensă în 2010, 2 recompense în 2011, 3 recompense în 2012, 4 recompense îii 2013, 4 recompense în 2014, 4 recompense în 2015, 7 recompense în 2016, 2 recompense în 2017, 2 recompense în 2018, 6 recompense în 2019 și 1 recompensă în 2020), tribunalul reține că persoana privată de libertate este, la momentul analizării contestației sale, disciplinală”, potrivit Tribunalului Mehedinți.

Tribunalul este convins că bărbatul a dat dovezi că s-a îndreptat.

Tribunalul reține că persoana privată de libertate a dat dovezi temeinice de îndreptare prin aceea că i-au fost ridicate sancțiunile aplicate, a fost constant recompensat pentru bună conduită, a fost repartizat sä execute pedeapsa în regim deschis iar concluziile evaluärii psihologice îi sunt favorabile”, potrivit motivării.

Nu de aceeași părere a fost Judecătoria Drobeta Turnu Severin, care a refuzat, inițial, să-l eliberze.

Condamnatul trebuie să aducă dovezi clare în sensul reeducării sale pentru a convinge autoritäțile statului că s-a îndreptat şi că nu ve reitera comportamentul antisocial, împrejurare pe care instanța o apreciazä neîndeplinită în prezenta cauză”, potrivit documentului.

Bărbatul a spus în instanță că soția sa îl va sprijini, dacă va ieși din penitenciar.

Arată că, în cazul în care va fi liberat, va putea beneficia de uri loc de muncă și de sprijinul soției sale. Mai aratd faptul că suferă dc afecțiuni medicale, aspect dovedit de Biletul dc externare atașat la dosarul cauzei”, potrivit sursei citate.

Foto: evz.ro

Articolul precedent100% TU DECIZI! Dacian Cioloș, fiu de milițian și văr cu șef din „Doi și-un sfert”
Articolul următor100% TU DECIZI! Claudiu Manda, contabilul mafiei din Craiova. Locotenentul lui Dragnea la distrugerea Justiției

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.