Mecanicul trenului Inter Regio implicat în accidentul feroviar din judeţul Teleorman a fost reţinut, joi, pentru 24 de ore, iar ulterior a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Este vorba despre un tânăr în vârstă de 36 de ani, din oraşul doljean Filiaşi.

„La data de 16.03.2023, fiind în continuarea cercetărilor în dosarul penal privind accidentul feroviar, din data de 13.03.2023, din stația Roșiori Nord, polițiștii din cadrul Biroului județean Poliție Transporturi Teleorman au dispus reținerea suspectului, mecanic de locomotivă al trenului IR 1822, pentru 24 ore.

Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede, cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale, procurorul dispunând măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 zile, precum și punerea acestuia în libertate”, transmit poliţiştii.

Două trenuri, unul de călători şi un marfar, s-au ciocnit, luni dimineaţa, între localităţile Măldăeni şi Roşiorii de Vede din judeţul Telorman. Potrivit unor informaţii, mecanicul trenului de călători n-a respectat culoarea roşie a semaforului.

Sursa: Realitatea de Teleorman

Articolul precedentMinisterul Justiției, prima reacție în urma dezvăluirilor șocante privind moartea lui Rudel Obreja – ROMÂNIA SUVERANĂ
Articolul următorVăduva lui Rudel Obreja, desant la magistrați cu Alexandra Păcuraru. Soția campionului îi dă în judecată pe cei vinovați

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.