Stelian Ion l-a acuzat pe premierul Florin Cîțu că nu respectă legea și Constituția, la scurt timp după ce șeful Guvernului a anunțat că l-a demis. Acesta a mai spus și că decizia de revocare are ”o miză nevăzută”.

Stelian Ion l-a acuzat pe premier, într-o postare pe Facebook de ”șantaj și iresponsabilitate”.

”Premierul Florin Cîțu arată în seara asta încă o dată că nu are respect pentru lege, pentru Constituție. Având în vedere antecedentele sale, poate că nu este de mirare. 
În felul asta Florin Cîțu și-a semnat de fapt propria plecare din guvern pentru că este doar o chestiune de timp până când Florin Cîțu va pleca acasă.
Șantaj și iresponsabilitate înseamnă să îi ceri imperativ ministrului justiției să îți dea un aviz la minut pe un proiect cu miză uriașă pentru care termenul legal de avizare este de 4 zile lucrătoare de la primirea originalului. Precizez încă o dată că nici până la această oră originalul proiectului PNDL 3 nu a fost trimis la Ministerul Justiției pentru obținerea avizului.

Povestea are și un substrat nevăzut, legat de procedura de numire a procurorilor de rang înalt aflată în derulare. Aceasta este miza nevăzută”, a scris Stelian Ion pe Facebook. 

Citește și: ”Florin Cîțu, DECIZIE de ultimă oră după BLOCAJUL din coaliție – Premierul l-a REVOCAT pe Stelian Ion de la Ministerul Justiției”

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentPremierul l-a REVOCAT pe Stelian Ion de la Ministerul Justiției
Articolul următorPrimăria Cluj-Napoca a chemat în instanţă o fetiţă de 3 ani | Mai mulţi activişti au organizat un protest

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.