Deşi, inițial, la începutul săptămânii, judecătorii Tribunalului Braşov au decis să-l trimită în arest la domiciliu pe medicul cardiolog Sorin Baloş, acuzat de luare de mită, iar procurorii au făcut recurs la decizie, acum magistrații Curții de Apel Braşiv i-au schimbat sentința în arest preventiv. Medicul va fi ridicat de la domiciliu şi dus în arestul IPJ Braşov pentru următoarele 27 de zile. 

Solutia pe scurt: În baza art. 204 Cod procedură penală şi art. 425 indice 1 alineat 7 punct 2 litera a Cod de procedură penală admite contestaţia formulată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov împotriva încheierii nr. 178/UP/03.11.2021 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Braşov în dosarul penal nr. 4311/62/2021, pe care o desfiinţează cu privire la soluţionarea propunerii de arestare preventivă în ceea ce-l priveşte pe inculpatul Baloş Sorin. Rejudecând în aceste limite: În baza art. 204 alineat 10 şi art. 226 Cod de procedură penală admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov şi, în consecinţă, în baza art. 202 alineat 1, 3 şi 4 litera e Cod de procedură penală, art. 223 alineat 2 Cod de procedură penală, dispune arestarea preventivă pe o durată de 27 de zile, începând cu data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă, a inculpatului Baloş Sorin Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă a inculpatului Baloş Sorin. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată azi 05.11.2021 prin punerea la dispoziţia părţilor şi a procurorului prin mijlocirea grefei.
Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  129/2021  05.11.2021

Sursa: Realitatea din Justitie

Articolul precedentFlagrant delict şi percheziţii domiciliare în Dâmbovița şi Ilfov la traficanţii de droguri
Articolul următorCosultantă în fonduri europene din Craiova, acord cu DNA de recunoaştere a unor falsuri. Condamnată la un an şi jumătate cu suspendare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.