Șefa Secției de Oncologie de la Spitalul Județean Suceava a fost reținută pentru luare de mită! Cadrul medical a fost ridicat chiar din spital, după ce ofițerii anticorupție au controlat cabinetele și ambulatoriul de Oncologie. Reținerea vine după ce, în ultimele săptămâni, pacienții oncologici s-ar fi plâns că li s-a cerut șpagă.

 

Șefa Secției de Oncologie a Spitalului Județean Suceava, doctorul Anca Ababneh Dumitrovici, a fost reținută în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, în noaptea de joi spre vineri, în urma acțiunii ofițerilor de la Serviciul Județean Anticorupție Suceava.

Imagine

 

Nu sunt comunicate încă date oficiale, însă cert este că a fost organizat un flagrant pentru luare de mită, joi după-amiază. După flagrant au urmat ore de audieri și de percheziții prin birouri, prin ambulatoriul Secției de Oncologie și chiar în mașina doctorului, scrie monitorulsv.ro.

Acțiunea polițiștilor de la Anticorupție se desfășoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava și a plecat foarte probabil de la un denunț al unui pacient.

 

În ultimele săptămâni, au circulat destul de intens unele informații cu privire la pacienți oncologici care s-ar fi plâns că li s-a cerut șpagă la modul grosolan.

În anul 2019, Spitalul de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava a fost primul din România care a fost certificat oficial că a implementat sistemul de management anticorupţie.

Sursa: Realitatea de Suceava

Articolul precedentCulisele statului paralel a avut dreptate: Caracatița de la Transporturi lasă România fără bani – 2 directori CFR, acuzați de corupție
Articolul următorCristian Cioacă ar putea fi eliberat condiționat! Avocatul acuzării: „A reușit să scape de toate dovezile” – Familia Elodiei este revoltată

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.