Apar detalii controversate despre unul dintre polițiștii care l-au trântit la pământ pe bărbatul din Pitești, incident în urma căruia acesta a decedat. Acum mai mulți ani, agentul a fost acuzat că ar fi sustras o parte din banii pe care trebuia să-i restituie unui bătrân.

Tânărul de 21 de ani a fost sancționat disciplinar de două ori.

În 2018, când era elev la Școala de poliție din Câmpina, a prins în flagrant un escroc care îl șantaja pe un bărbat prin ”metoda accidentul”. Polițistul a devenit însă rapid din erou, suspect, după ce victima a reclamat că nu i-a fost restituită întreaga sumă de bani. Ce l-a dat de gol pe omul legii au fost achizițiile pe care le-a făcut ulterior. 

Iulian Surugiu (Sindicatul agenților de poliție), despre cazul din Argeș: ”A fost mai multă prostie decât exces de zel”

Ajuns la Poliția Țăndărei, tânărul polițist a fost sancționat cu tăierea a 20% din salariu după ce a amendat de două ori un jandarm aflat în misiune. 

La IPJ Argeș se află din 2020. Luni, instanța va decide dacă va fi arestat preventiv, alături de un alt coleg, după intervenția brutală din Pitești, soldată cu moartea unui bărbat de 63 de ani. 

Citește și: ”Avocatul unuia dintre polițiștii din Argeș contestă rezultatul autopsiei. Ce îi răspunde șeful Serviciului de Medicină Legală”

Sursa: Realitatea din Justitie

Articolul precedentDoi polițiști au fost REȚINUȚI după cazul de la Argeș unde un bărbat a murit asfixiat în urma intervenției
Articolul următorComisia Juridică a Senatului a votat ridicarea imunității parlamentare a lui Florin Bodog, la solicitarea DNA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.