S-a terminat autopsia militarului francez găsit mort în camera de hotel. Potrivit unor surse, rezultatul autopsiei menține ipoteza sinuciderii. Informațiile din anchetă pot afecta emoțional.

Potrivit unor surse din anchetă, s-a constatat că se menține varianta sinuciderii.

Anchetatorii au stabilit că au fost două înțepături cu foarfeca. Cercetarea continuă pentru a se stabili cum s-au petrecut faptele.

Camerista care l-a găsit fără viață a fost audiată. Între timp, oamenii legii au luat legătura și cu ceilalți clienți ai hotelului, dar și cu colegii militarului cazați în aceeași perioadă. Au fost ridicate și imaginile de pe camerele de supraveghere, dar deocamdată anchetatorii merg pe varianta unei sinucideri.

Reamintim că militarul francez avea 41 de ani și doi copii trecuți pe asigurarea de viață. Ușa de acces a hotelului în care a fost cazat nu era forțată și nici camera nu fusese răvășită. El a fost găsit cu o foarfecă înfiptă în gât. Instrumentul era din dotare, din trusa de militar. Prin urmare, anchetatorii iau în considerare pentru început ipoteza unei sinucideri.

Ancheta a fost preluată de parchetul militar. Ultima dată, militarul a fost văzut in cursul zilei de vineri. El s-a cazat în hotelul din nordul Capitalei împreună cu alți colegi. Camerele fuseseră rezervate până pe 3 ianuarie 2023. 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentClotilde Armand, reclamată de ANI – Și-a majorat ABUZIV indemnizația! Parchetul General a fost sesizat
Articolul următorPrefectul Capitalei va ataca în contencios administrativ dispoziţiile prin care primarul Sectorului 1 și-a acordat sporuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.