În această dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, efectuează 13 percheziții la domiciliile și sediile de lucru ale unor societăți comerciale situate pe raza județelor Brașov și Covasna, într-un dosar penal  ce are ca obiect de cercetare  săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

Din cercetări a reieșit faptul că, mai multe societati comerciale ar fi înregistrat în evidentele contabile cheltuieli fictive, reprezentând facturi fiscale de achiziție componente auto.

Prejudiciul creat bugetului de stat pentru care se efectuează cercetări, se circumscrie valorii de 1.200.000 lei.
Cu ocazia perchezițiilor vor fi ridicate documente financiar- contabile și alte mijloace de probă și vor fi conduse la audieri 10 persoane.

Acțivitățile desfășurate, beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Brașov, Serviciului Criminalistic Brașov, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Covasna, alături de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov.

Articolul precedentPERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE ÎNȘELĂCIUNE! Au comandat on-line și nu au mai plătit
Articolul următorDoi candidați la primărie din județul Alba, declarați incompatibili, pot intra în cursa electorală dar nu pot deveni primari