În această dimineață, începând cu ora 06.00, polițiștii de investigare a criminalității economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin au pus în executare 8 mandate de percheziție domiciliară emise de judecătorul de drepturi și libertăți, într-un dosar penal care are ca obiect contrabanda cu țigarete, informează Poliția Română, într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, 4 percheziții au loc în localitatea Arbore, județul Suceava, 3 în municipiul Lugoj și una în comuna Costeiu, județul Timiș, unde există probe că ar fi deținute țigarete, provenite din contrabandă. Acțiunea se desfășoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș și are ca scop destructurarea unei grupări, care ar fi acționat pentru  comiterea de infracțiuni pe linie de contrabandă.

Din cercetările efectuate până în prezent, a rezultat că țigaretele netimbrate ar fi fost deținute în localitatea Arbore, județul Suceava, ulterior, fiind transportate în localitatea Lugoj și comercializate către diferite persoane fizice, din județul Caraș-Severin. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La activități au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

 

Sursa: Realitatea din Justitie

Articolul precedentNouă afacere în România: Mâncare de război, vândută ILEGAL pe internet
Articolul următorPeste 200 de percheziţii ale Poliţiei Române în mai multe dosare penale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.