Percheziții de amploare după ce un imobil a fost demolat ilegal în centrul Capitalei. În această dimineață, polițiștii de la Direcția Criminalității Economice au descins la nouă adrese într-un dosar penal pentru fals în declarații și executarea lucrărilor fără autorizații, relatează Realitatea PLUS.

Vorbim despre o clădire aflată într-o arie protejată a Capitalei. Această clădire a fost demolată fara a exista o autorizație în acest sens.

La această ora sunt în desfășurare 9 percheziții domiciliare, polițiștii din cadrul Direcției Criminalității Economice urmând să puna în aplicare 6 mandate de aducere pe numele persoanelor bănuite de a fi implicate în acest dosar.

„Persoanele în cauză vor fi conduse la sediul unității de poliție, în vederea aducerii la cunoștință a faptelor pentru care s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale și audierii acestora, pentru clarificarea situației de fapt”, se arată într-un comunicat de presă.

Perchezițiile au loc și la Oficiul de cadastru din Capitală, pentru că de aici se banuiește că s-ar fi obținut autorizația de demolare.

Din primele informații, se pare că la acțiune participă și luptătorii Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale și specialiști din cadrul Institutului Național de Criminalistică.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentIa pastila SRS: Nicușor Dan se transformă în Moș Gerilă
Articolul următorZeci de percheziţii în Braşov, Timiş, Sibiu şi Cluj într-un dosar de trafic de droguri pe internet

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.