Polițiștii prahoveni de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice anchetează obținerea unor credite în valoare de 5,7 milioane de lei, cu ajutorul unor documente false. Gruparea ar fi reușit să ia bani de la mai multe CAR-uri din țară. Mai multe percheziții au loc, joi dimineață, în municipiul București și în județele Călărași, Dâmbovița și Ilfov.

Descinderile vizează domiciliile unor persoane bănuite de înșelăciune, înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, fals în înscrisuri sub semnătură privată și fals în declarații. Gruparea ar fi acționat începând din 2015 și până în prezent, în acest interval reușind să obțină “163 de credite de la mai multe C.A.R.-uri din țară, folosind documente care conțineau date nereale privind condițiile necesare obținerii împrumuturilor”, anunță IJP Prahova.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 5.700.000 de lei.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română, iar acțiunea beneficiază de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova.

 

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentDosare de mare corupție, închise pentru prescrierea faptelor – Judecătorii Tribunalului București nu au așteptat decizia Curții Supreme
Articolul următorCodrin Ștefănescu: „Dezbaterile pe Legile justiției, o mascaradă totală. Suveranitatea României va fi pierdută!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.