Spitalul Municipal de Urgenţă Roman a fost „vizitat“ de cadrele Serviciului de Combatere a Criminalităţii Economice de la Poliţia Neamţ şi de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunal, care fac cercetări într-un dosar de corupţie, vizată fiind activitatea oneroasă a unei angajate a unităţii sanitare, ce ar fi pretins sume în euro în schimbul facilitării de angajări în sistemul sanitar.

Ieri, 16 martie 2021, au fost efectuate o percheziţie la Spitalul de Urgenţă Roman, ţinta fiind biroul unei salariate, Mihaela Caraiman, care este încadrată la Serviciului financiar-contabil, altă descindere având loc şi la domiciliul acesteia. Probe care ar putea stabili comiterea unei fapte penale au fost căutate şi în cele două maşini ale acuzatei.

Contabila este cercetată pentru o infracţiune de corupţie, trafic de influenţă, dar ar mai fi vorba şi despre înşelăciune, cu patru acte materiale de acest gen.

Sursa: Realitatea din Justitie

Articolul precedentTun de 3 milioane de dolari, într-un amplu dosar de fraude informatice
Articolul următorPercheziții în județul Giurgiu la persoane suspectate de întocmirea în fals de acte pentru alegerile din 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.