Noi detalii din dosarul în care este audiat avocatul Iancu Toader ies la iveală. Se pare că în dosarul mafiei gunoaielor sunt anchetate fapte care duc la un jaf de mare amploare, iar lista de acuzații se poate extinde, conform informațiilor avocatului Gabriel Ionescu.

„Din câte cunosc, este audiat în calitate de martor cu privire la sume delapidate din compania Romprest. Atât cunosc la ora asta”, a spus avocatul Gabriel Ionescu.

Întrebat dacă lui Iancu Toader i se poate schimba încadrarea în calitatea de suspect, avocatul a spus: „Partea prejudiciată din dosar dă declarații cu privire la un jaf de mare amploare, de peste 200 milioane euro, bugetul delapidat în interesul propriu de către conducerea Romprest și persoanelor apropiate. Este un jaf de mare amploare prin foarte multe scheme. Nu putem da detalii și nume, dar e de amploare dosarul”.

Referitor la probabilitatea ca lista de acuzații să se poată extinde, avocatul a spus: „Grupul organizat s-a format pentru a delapida, escroca autoritatea publică sector 1 și altele, cu scopul de a face bani. Se vor extinde, vor apărea alte capete de acuzare și noi inculpați. Este un management prin care se caută alte distrugeri.

Nu este o poziție comodă pentru dânsul, este acuzat cu privire la niște fapte la care a participat în mod direct. De aceea această atitudine”.

Miercuri, Iancu Toader – avocatul-cheie apropiat de gruparea Romprest, acuzată că a prejudiciat statul cu aproape 200 de milioane de euro, a ajuns la audieri la sediul Parchetului AntiMafia.

Audieri BOMBĂ în mafia gunoaielor: avocat-cheie, chemat la DIICOT – Ce grup infracțional protejează

Anca Alexandrescu – realizatorul emisiunii Culisele Statului Paralel promite dezvăluiri fără precedent, miercuri, începând cu ora 18.00, după ce un avocat-cheie, apropiat de gruparea Romprest, acuzată că a prejudiciat statul cu aproape 200 de milioane de euro, a ajuns la audieri la DIICOT.

Sursa: Realitatea din Justitie

Articolul precedentAudieri BOMBĂ în mafia gunoaielor: avocat-cheie, chemat la DIICOT – Ce grup infracțional protejează
Articolul următorLiderul PER, Dănuț Pop, reținut de DNA! Ar fi primit 10.000 de euro pentru o angajare în cabinetul deputatului PSD Radu Cristescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.