Detalii șocante ies la iveală în cazul militarului jefuit în unitatea militară de lângă Constanța. Soldatul a declarat că urmărea o slujbă pe rețelele de socializare în timpul în care i-a fost furată arma din dotare. Militarul este cercetat acum și pentru că nu avea voie cu telefonul mobil în post. Anchetatorii investighează în amănunt fiecare detaliu ca să găsească arma și să-l identifice pe tâlhar. 

Potrivit realitatea.net, militarul atacat a mărturisit anchetatorilor că urmărea o slujbă religioasă pe rețelele de socializare în timpul în care a fost jefuit. Soldatul spune că a fost atacat din spate după ce hoțul a pătruns în unitate înarmat un cuțit și cu o cagulă pe față. Militarul are de dat explicații pentru că nu avea voie să folosească telefonul mobil în timpul serviciului de pază.

Pe de altă parte, infractorul a putut pătrunde până în clădirea unității militare pentru că gardul este mai degrabă „simbolic”. Oamenii legii sunt și acum în căutarea agresorului și găsirea armei. Potrivit oamenilor legii, este vorba de un bărbat cu constituție atletică, de circa 1,70 înălțime.

Anchetatorii cred că hoțul care a dat buzna în Centrul de Comunicații și Informatică din Mamaia Sat ar putea să fie un fost angajat al unității militare. El cunoștea bine zona cât și tehnicile specifice sporturilor de contact. O altă variantă ar fi că agresorul ar fi urmărit timp de mai multe nopți soldații care stăteau de pază. 

 

Sursa: Realitatea din Justitie

Articolul precedentPercheziții la cadre medicale și la alte persoane fără calitate specială suspectate de fapte de corupție
Articolul următorMAI: 4.212 cetăţeni ucraineni au solicitat azil în România până în prezent

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.