Medicul ginecolog Florian Robe este cercetat în calitate de suspect fiind acuzat de tentativă de omor calificat prin cruzimi.

El este acuzat că ar fi lăsat copiii născuți prematur ”să moară sau îi omora chiar el pentru a nu mai ocupa un loc în incubator”, arată avocatul Cuculis.

Ginecologul va fi audiat astazi, la Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Potrivit avocatului Cuculis, din declarațiile date de asistente și cadre medicale de la Maternitatea Polizu, ”aceasta era o practică”.

”Am reușit să documentez acest caz însă reiese din declarațiile date de martori că Polizu, prin acest “Dr. Robe”, era un abator de copii prematuri, aruncați la propriu în coșul de gunoi, până mureau. Cele explicate mai sus și care sunt extrem de precise au fost și filmate și pe baza filmărilor s-a refăcut filmul ororilor”, mai precizează avocatul.

El mai amintește că un bebeluș ”a scăpat cumva dintr-o pungă legată la gură ca să se asfixieze și să moară” și i s-ar fi făcut acte în fals ca să nu se afle de această ”practică”:

”Este începutul poveștii și probabil că vor ieși la iveală și alți părinți care nu știu ce s-a întâmplat cu copiii lor”, mai spune avocatul. 

Sursa: Realitatea din Justitie

Articolul precedentCaz rar într-o instanţă din România: Un tânăr a fost iertat de judecători după ce au auzit motivul pentru care s-a apucat de furat
Articolul următorNOI ACUZAȚII ULUITOARE la adresa medicului de la Polizu! Avocat: Se prefigurează alte două cazuri – detalii ȘOCANTE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.