Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în Portul Constanța sud Agigea, un marinar, cetățean turc, care comercializa țigări de contrabandă. Țigările în valoare de 75.000 de lei au fost confiscate.

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, au depistat în data de 15.09.2020, pe numitul H.Y. cetățean din Turcia, în vârstă de 59 ani,  marinar îmbarcat pe o navă sub pavilion Panama, care oferea spre comercializare în municipiul Constanța, cantitatea de 5.000 pachete de țigări netimbrate.  Întreaga cantitate de țigări, în valoare de aproximativ 75.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză, polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, la finalizare urmând a fi luate masurile legale.

 

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentLupta anticorupție nu s-a oprit, a fost îngreunată de unele decizii ale CCR și modificarea legilor justiției
Articolul următorUrmariți international de autoritățile din Belgia pentru proxenetism si trafic de persoane, prinși de polițistii din Tulcea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.