Mama celor 3 copii care au murit în incendiul din Capitală a fost reținută în urmă cu puțin timp. Și tatăl micuților și tatăl a ajuns la Serviciul Omoruri pentru audieri. Tragedia în care micuții de 2, 3 și 6 ani și-au pierdut viața pentru că nu erau nesupravegheați a dus la o anchetă uriașă în care mama acestora este vizată.

Femeia nu se afla acasă la momentul incendiului care a izbucnit în toiul nopții. Rezultatele autopsiilor celor 3 copii arată că toți au murit intoxicați cu fum.

Femeia a suferit un șoc după tragedie și au fost nevoie de cel puțin 10 ore de audieri în prima zi, pentru că aceasta dădea declarații contradictorii.

Inițial, varianta spusă de mamă a fost că ea dormea când a izbucnit incendiul, după ce băiatul cel mare care ar fi dat foc unei saltele și că s-a trezit prea târziu pentru a-și mai salva copiii.

Polițiștii au sesizat însă neconcordanțe în declarația femeii și au avut suspiciuni că n-a spus tot adevărul.

Într-un final, aceasta a recunoscut că nu se afla acasă. Ea este suspect în dosarul deschis pentru ucidere din culpă pentru că și-a lăsat copiii nesupravegheați.

Tatăl acestora se afla în Germania și a venit pentru înmormântare.

Sursa: Realitatea din Justitie

Articolul precedentÎn anul 2022 DNA a fost trimis în judecată 11 demnitari dintre care doi miniștri, patru parlamentari, un prefect, un subsecretar de stat
Articolul următorPoliţist din Olt, condamnat la închisoare după ce a luat mită 750 euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.