Doi tineri au fost amendați pentru că nu purtau mască de mai mulți jandarmi care au încălcat, culmea, aceeași lege, relatează Realitatea Plus. 

Inițial, tinerii au primit un avertisment pentru abaterea lor, însă oamenii legii au considerat că este o măsură prea blândă. Prin urmare, au întocmit procese-verbale de 500 de lei. După ce în spațiul public au apărut imaginile în care se vede că niciun jandarm nu purta mască, s-a demarat o anchetă. Cei patru subofițeri au fost sancționați. 

”În urma anchetei efectuate, au fost aplicate trei sancțiuni în valoare totală de 1.000 de lei pentru nerespectarea obligativității purtării măștii de protecție și aplicarea unei sancțiuni disciplinare. Totodată, s-a luat măsura reinstruirii întregului personal cu privire la modul de acțiune în situația aplicării de către jandarmi a măsurilor tactice polițienești, a obligației legale de a avea un comportament civilizat, de a da dovadă de amabilitate, de a adopta o atitudine politicoasă, dar și fermă în același timp”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Teleorman, Răduț Cristian. 

Sursa: Realitatea din Justitie

Articolul precedentCazul șocant al femeii bătute în stradă de soț. Lucian Bode trimite Corpul de Control la Bistrița – nereguli GRAVE
Articolul următorClub de striptease din Ploiești, condamnat de instanţă pentru că a organizat show-uri pornografice cu fete minore

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.