Arhiepiscopia Tomisului anunţă că Înalt Prea Sfinţitul Teodosie va contesta decizia de carantinare, iar acţiunea de contestare va avea loc la o instanţă din Bucureşti. Va contesta şi cele trei amenzi primite în cursul zilei de luni, în valoare de 1.000 de lei fiecare, la o instanţă din Constanţa. 

„Din surse oficiale, vă informăm că decizia de carantinare a IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, de către DSP Bucureşti a sosit în mail-ul personal al ÎPS, luni, în jurul orei 13.00. Aceasta i-a fost adusă la cunoştinţă în jurul orei 15.00, în cadrul unui eveniment la care ÎPS participa. În măsura în care amenzile date ÎPS Teodosie sunt reale, căci până acum nu ni s-a comunicat nimic oficial, considerăm că acestea sunt ilegale, fiind date înaintea aducerii la cunoştinţă a deciziei de carantinare. Ca atare, vor fi contestate. E absurd să fii amendat fără să fii vinovat”, a transmis Arhiepiscopia Tomisului.

Conform prevederilor legale, Arhiepiscopul Tomisului trebuia să intre în carantină de acum 4 zile, pentru că s-a întors în țară dintr-o zonă cu risc epidemiologic ridicat și nu este vaccinat.

Citiți și ÎPS Teodosie amendat de poliție pentru că nu a respectat carantina

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentDirectorul STB: Protestatarii riscă dosare penale și concedierea
Articolul următorPercheziții în județele Buzău, Giurgiu și Ilfov

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.