Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată a tânărului de 27 de ani, din comuna Mușenița, cercetat în stare de arest preventiv pentru săvârşirea infracțiunii de tentativă la omor.

Potrivit procurorilor, în data de 20 ianuarie, în jurul orei 14.00, tânărul de 27 de ani s-a întâlnit cu un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Mușenița, și împreună cu acesta s-a deplasat cu atelajul hipo, aparţinând inculpatului pe raza comunei în care ambii domiciliază. Pe timpul deplasării, cei doi bărbați au consumat băuturi alcoolice.

În jurul orei 21:30, cei doi au ajuns la locuinţa bărbatului de 41 de ani, acesta invitându-l pe tânăr în locuinţa sa. Întrucât în casă nu avea băuturi alcoolice, dar doreau să consume în continuare, gazda cu banii primiți de la amicul său a mai cumpărat o sticlă de palincă.  Cei doi au continuat să consume alcoolice, până seara târziu. În tot acest timp în locuință s=a aflat și soția bărbatului de 41 de ani.  

În jurul orei 22:00 cu aproximaţie, pe fondul stării avansate de ebrietate în care se afla, tânărul i-a spus prietenului de pahar că ar trebui să-i dea bani pentru băutura pe care a consumat-o dar, pentru că gazda i-a răspuns că nu are bani, acesta i-a comunicat că trebuie să accepte să întreţină relaţii intime cu soţia sa.

Soţii au refuzat acest lucru, motiv pentru care individul a scos din buzunar un cuţit tip briceag şi i-a ameninţat pe cei doi.

Soțul femeii s-a ridicat de pe fotoliul pe care stătea, s-a apropiat de măsuţa de lângă pat unde se aflau telefoanele mobile şi a luat unul dintre acestea, l-a împins pe agresor şi s-a îndreptat către uşă cu intenţia de a solicita ajutor din partea autorităţilor. Tânărul a sărit din spate asupra bărbatului, cu intenţia de a-l opri să părăsească încăperea. Având însă în mâna dreaptă cuţitul, acesta a provocat o plagă tăiată victimei în zona gâtului, după care s-a împiedicat și a căzut pe podea.

Victima a părăsit în grabă locuinţa, ascunzându-se în apropiere, şi de pe telefonul său mobil a apelat Dispeceratul 112 solicitând sprijinul autorităţilor.

În momentul imediat următor agresorul a părăsit la rândul său locuinţa şi s-a deplasat cu căruţa spre domiciliul său.

După sesizarea lucrătorilor de poliţie judiciară, victima a fost transportată la spital în vederea asigurării asistenţei medicale necesare.

„Conform concluziilor medicului legist victima a prezentat o plagă şi o excoriaţie cervicală antero-laterală stânga şi o echimoză piramida nazală produse prin lovire cu obiect tăietor-înţepător, precum şi prin lovire cu sau de corpuri dure. Medicul legist a apreciat că leziunile ar necesita în vederea vindecării un număr de 8-9 zile îngrijiri medicale”, se arată în comunicatul transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava.

Articolul precedentScandal în CSM pe tema sediului închiriat cu o sumă exorbitantă. Judecător: Eu nu-mi asum responsabilitatea pentru a acorda un vot pentru plata acestei chirii
Articolul următorȘOC ÎN JUSTIȚIE. CSM a avizat negativ numirile Gabrielei Scutea și Giorgianei Hosu, propuse pentru șefia Parchetului General și DNA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.