Poliţiştii ieşeni au identificat trei bărbaţi bănuiţi de furt calificat. Doi dintre aceștia au fost arestați preventiv 30 de zile.

La data de 29 octombrie, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Iaşi au identificat trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 33 şi 36 de ani, toţi din municipiul Iaşi, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în noaptea de 26 spre 27 octombrie a.c., cei trei ar fi sustras 32 de role de membrană pentru izolaţie, din parcarea unui bloc din municipiul Iaşi, cauzând un prejudiciu de aproximativ 27.000 de lei.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 29 octombrie a.c., cei trei bărbaţi bănuiţi de comiterea faptei au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introduşi în Arestul I.P.J. Iaşi.

La data de 30 octombrie a.c., un bărbat de 34 de ani şi altul de 36 de ani, bănuiţi de comiterea faptei au fost prezentaţi, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi, instanţă care a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.

Cercetările continuă.

Sursa: Realitatea de Iasi

Articolul precedentCristian Rizea a votat la alegerile prezidențiale din Republica Moldova
Articolul următorHoții care au furat 88.000 de lei din sediul PNL Neamț vor sta în arest 30 de zile

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.