Polițiștii din Buzău au destructurat o grupare de traficanți de droguri care folosea copii pentru vânzarea stupefiantelor. Zeci de persoane au fost aduse la audieri, relatează Realitatea PLUS. 

Din 2019 și până în prezent, 20 de persoane s-ar fi constituit într-o grupare infracțională organizată și s-ar fi aprovizionat cu droguri de risc și substanțe cu efect psihoactiv. Membrii grupării se aprovizionau cu droguri din Galași și București, pe care le-ar fi vândut mai apoi în Buzău, dar și în comunele limitrofe Săpoca, Cernătești și Merei.

În cursul zilei de ieri au fost 25 de percheziții domiciliare în Buzău, Ilfov și București, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc. În urma descinderilor au fost puse în executare 19 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Buzău, pentru audieri.

Au fost ridicate aproximativ 80 de grame de canabis, 20 de grame de substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv, mai multe telefoane mobile, dar și suma de 1.300 de lei.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentFoștii șefi ai Academiei de Poliție, CONDAMNAȚI după amenințarea jurnalistului Emilia Șercan – Daune morale în valoare 80.000 de lei
Articolul următorDREPTUL LA ADEVĂR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.