Un fost angajat al SRI este anchetat pentru trafic de influență. Promitea că poate scăpa oamenii de condamnări sau le poate obține locuri de muncă în ”servicii”, contra unor sume mari de bani. Ultima sa victimă a fost soția unui director de la Apele Române, potrivit Realitatea Plus. 

Bărbatul a fost prins în flagrant când se pregătea să ridice suma de bani trimisă de soția directorului de la Apele Române, care a fost pus sub acuzare de DNA, primind o condamnare cu suspendare. Deși inițial au convenit ca aceasta să îi dea 180.000 de euro, femeia i-a spus că nu a reușit să adune decât 60.000 de euro, bani pe care trebuia să îi lase într-o pădure.

Anchetatorii au identificat cel puțin zece victime ale acestuia, cărora le-a cerut bani pentru a-i scăpa de dosare penale sau le promitea că îi angajează în SRI sau la alte instituții. 

Prima victimă a fost un bărbat angajat într-o benzinărie, care voia să lucreze în SPP. În urma discuțiilor cu fostul angajat al SRI, acesta i-a dat 3.000 de lei și o serie de documente necesare pentru angajare, potrivit Realitatea Plus. 

Sursa: Realitatea din Justitie

Articolul precedentNOI audieri în instanță, în dosarul Belina
Articolul următorAncheta în cazul tragediei de la ”Victor Babeș” continuă. 3 piste luate în calcul de anchetatori

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.