Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Ploiești și polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești au desfășurat o acțiune pentru destructurarea unei grupări infracționale formată din cinci persoane implicate în trafic de droguri de risc și de mare risc, introducerea în țară de droguri de risc și de mare risc. Doi dintre bănuiți au fost prinși în flagrant.

DIICOT a anunțat, marți, că a fost efectuată o acțiune de prindere în flagrant, fiind depistate două persoane, care aveau asupra lor un colet ce conținea cantitățile de 536,5 grame de canabis, 263,26 grame de rezină de canabis, 5,28 grame pulbere ce conține cocaină, 12 comprimate care conțin ca substanță activă MDMA, 48 de comprimate și 0,79 g pulbere care conțin ca substanță activă MDMA droguri cu privire la care există bănuiala rezonabilă că au fost expediate din Spania.

A fost al doilea flagrant organizat în ultimele zile, în Prahova, într-un dosar de trafic de droguri.

“Acțiunea a fost urmată de punerea în aplicare a 12 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul București și județele Ilfov și Prahova, precum și a 30 de mandate de aducere.

În urma activităților, au fost descoperite și au fost ridicate cantitățile totale de aproximativ 700 de grame de canabis, 300 de grame de rezină de canabis, 5 grame de cocaină, 100 de comprimate ecstasy și seminţe de canabis, 3 cântare, 5 grindere, o pușcă cu aer comprimat, și mai multe bunuri folosite la depozitarea şi porţionarea drogurilor, precum și 4.800 de lei și 360 de euro.

În cauză s-a reținut că persoanele cercetate s-au aprovizionat cu canabis, rezină de canabis, cocaină și comprimate ecstasy din Spania, substanțele ilicite fiind comercializate către consumatori din județul Prahova”, menționează procurorii.

Trei persoane au fost reținute, ulterior acestea fiind arestate preventive. De asemenea, în cauză, s-a dispus măsura controlului judiciar față de alte 2 persoane cercetate în cauză.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul B.C.C.O. Ploiești și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești.

Sursa: Realitatea din Justitie

Articolul precedentDoi inspectori de la Antifraudă din București, prinși cu mită
Articolul următorDezvăluiri explozive. Ce ascunde Emilia Șercan? FOTOGRAFIILE care dinamitează SISTEMUL – imoralitatea deontologiei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.