Situație revoltătoare în cazul dublei crime de la Iași. Două plicuri cu probe cheie au dispărut din dosarul în care este anchetat studentul marocan care ar fi ucis doi studenți, la sfârșitul anului trecut. Totuși, anchetatorii susțin că ar fi fost vorba despre o simplă eroare.

 

Două plicuri cu probe ar fi dispărut din dosarul dublului asasinat din Moara de Vânt. Pe de altă parte, anchetatorii susțin că ar fi fost vorba despre o simplă eroare. Recent, judecătorii ieșeni au decis prelungirea arestului preventiv în cazul studentului canadian de origine marocană Ahmed Sami El Bourkadi

Surse judiciare citate de bzi.ro susțin că în procesul-verbal de cercetare la fața locului, întocmit chiar de către oamenii legii, este constatat faptul că nu apar plicurile cu probe numerotate cu 45 și 70. De cealaltă parte, anchetatorii au notat că, de fapt, cele două plicuri nu ar fi dispărut, așa cum s-ar putea crede.

 

„Plicurile cu nr. 45 și 70 nu sunt lipsă, ci este vorba doar despre o greșeală în ceea ce privește numerotarea lor, astfel că au fost sărite”, au subliniat oamenii legii.

În același timp, aceleași surse judiciare afirmă că mai există unele probleme legate de ancheta în cazul dublei crime din zona Moara de Vânt, din municipiul Iași.

 

„În cadrul cercetărilor au existat saci duși la morgă, dar care nu erau sigilați oficial, ci erau închiși cu ajutorul unei benzi gen leucoplast”, au mai afirmat sursele amintite.

Dubla crimă care a cutremurat întreaga țară

La începutul lunii decembrie a anului trecut, polițiștii din Iași au fost anunțați de rude ale tânărului student marocan Youssef Jniyah că acesta nu ar mai fi revenit la Bruxelles. Acesta avea cumpărat un bilet de avion cu plecare de pe Aeroportul Internațional Iași. Oamenii legii au făcut cercetări și au ajuns la vila închiriată de marocan pe strada Moara de Vânt. Acolo, anchetatorii au dat acolo peste un tablou de groază: Youssef Jniyah şi iubita lui, Ioana Vanesa Burlacu, erau morți în același pat.

Ulterior, poliţiştii au ajuns la Ahmed Sami El Bourkadi, studentul canadian de origine marocană bănuit de comiterea dublei crime. Acesta a fost prins în Capitala Italiei și a fost adus înapoi la Iași. El a fost arestat preventiv. Recent, Ahmed Sami El Bourkadi a fost descoperit cu discernământ de comisia medico-legală psihiatrică din cadrul Institutului de Medicină Legală din Iași.

Sursa: Realitatea de Iasi

Articolul precedentVicepreședintele CJ Suceava, prins în flagrant luând mită, și-a dat demisia
Articolul următorRomâni obligați să muncească în Anglia timp de 4 ani, câte 16 ore pe zi, fără niciun ban

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.