O nouă informație în cazul dublului asasinat comis la Iași, în luna decembrie 2021, i-a pus pe gânduri pe anchetatori. În urma analizelor efectuate, o nouă probă ADN a apărut pe un comutator din vila în care s-a petrecut tragedia.

„Da, este adevărat. Pot să vă confirm acest aspect, și anume că a apărut o nouă probă ADN, după sosirea rezultatelor de la București. Este vorba despre o urmă ADN luată de pe un comutator, de la o ușă din vila din Moara de Vânt. Este urma unui bărbat necunoscut. Acest ADN nu corespunde nici cu cel al clientului meu, nici cu cel al victimei Youssef Jniyah. Urmează să vedem ce vor descoperi anchetatorii referitor la această urmă”, a declarat, luni, avocata care îl reprezintă pe principalul suspect, Ahmed Sami El Bourkadi.

Luni, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au analizat cererea de prelungire a arestului preventiv în cazul lui Ahmed Sami El Bourkadi. Magistrații au amânat luarea vreunei decizii pentru ziua de astăzi. De cealaltă parte, avocata Raluca Andrei a menționat că a solicitat ca studentul canadian să fie pus în arest la domiciliu.

„Astăzi (luni – n.r.), eu am depus la dosar o dovadă a unui domiciliu stabil pe care îl are clientul meu, în eventualitatea în care va fi schimbată măsura preventivă. De altfel, eu am cerut ca el să fie scos din arest preventiv și să fie plasat în arest la domiciliu”, a subliniat avocata care îl reprezintă pe Ahmed Sami El Bourkadi, citată de BZI.

Sursa: Realitatea din Justitie

Articolul precedentGuvernul a aprobat desființarea Secției Speciale
Articolul următorDoi inspectori de la Antifraudă din București, prinși cu mită

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.